Αποστολές σε όλη την Ελλάδα (Ισχύει για όλα μας τα προϊόντα)

Μίζες, Δυναμοί, Μπαταρίες, Μπουτόν Μίζας, Γρανάζια Μίζας, Αυτόματοι Δυναμού, Διακόπτες

τηλ.:2351-052-084

Ανοιχτά: 8πμ-6μμ Καθημερινά : 8πμ-3μμ Κάθε Σάββατο

Καλάθι

Πληρωμές

Παρακάτω μπορείς να δείς όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής που υποστηρίζει το κατάστημα μας για να πραγματοποιήσεις της αγορές σου.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου την στιγμή που θα την παραλάβεις. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει σταθερή χρέωση για οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα.

Επίσης μπορείς να πληρώσεις και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα αν παραλάβεις από το τοπικό κατάστημα της εταιρείας courier που θα σου φέρει την παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση επειδή δεν διαθέτουν όλα τα υποκαταστήματα της courier σύστημα POS προτείνουμε να επικοινωνήσεις πρώτα με το κατάστημα.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας γίνεται σε συνεργασία με την  Τράπεζα Πειραιώς. Να σε ενημερώσουμε ότι τα ευαίσθητα δεδομένα της πιστωτικής σου κάρτας (αριθμός πιστωτικής, αριθμός CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξης) δεν αποθηκεύονται στο διακομιστή μας.

Για να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απλά να επιλέξεις τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αφού πατήσεις το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» θα μεταβείς στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής αφορά παραγγελίες με τρόπο αποστολής «Παραλαβή Από Κατάστημα». Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να πληρώσεις είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα this hyperlink.

Να θυμάσαι ότι η πληρωμή στο κατάστημα γίνεται μόνο στο φυσικό μας χώρο ενώ δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για τις παραγγελίες που πληρώθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου καταθέτοντας το τελικό ποσό στην Τράπεζα Πειραιώς ή Εθνική Τράπεζα. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιλέξεις αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσεις τον αριθμό της παραγγελίας σας στο πεδίο αιτιολογία κατά την κατάθεση.

  • Πειραιώς IBAN : GR48 0171 6670 0066 6714 1420 310
  • Εθνική     IBAN : GR21 0110 3730 0000 3736 5390 840

Δικαιούχος λογαριασμού ΓΕΡΟΝΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

0
Το καλάθι σας